Mandag 16.5.2022 - Uke 20
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Pressemelding: Team Coop markerte seg både i dagens brudd og i massespurten på første etappe av det franske etapperittet Kreiz Breizh Elites.

hagen Kreiz Breiz 1 etappe

Etter en tempofullt start på etappen lyktes det Team Coops Krister Hagen å komme fri av feltet og etablere dagens tre-manns-brudd etter rundt fem mil. Bruddet hadde på det meste rundt fem minutter til feltet, men på tross av godt samarbeid i den lille tetgruppen ble de hentet av et samlet felt med cirka fire kilometer til mål. Her fortsatte August Jensen de gode takter fra vårsesongen og hentet en flott tredjeplass.

- Det var bra å få vist oss fram i dag. I tillegg tok jeg tre bakkespurter underveis i bruddet og sikret meg dermed bakketrøya, så det var godt å få betalt for det harde arbeidet i bruddet, forteller Krister Hagen og fortsetter:

- I spurten prøvde vi å få til noe kollektivt for August Jensen men lyktes ikke helt. Heldigvis klarte han seg meget bra på egenhånd, men manglet kanskje det siste for å nå helt opp på grunn av at han selv måtte tette litt luker i avslutningen. Men alt i alt var det en positiv start.

SøndG venter to etapper på henholdsvis 85 og 98 kilometer. Her håper Krister Hagen at etappene blir kjørt hardt for å skape litt forskjeller i sammendraget.
- Nivået er høyere i år enn tidligere år, så det er forhåpentlig flere lag som vil være med til at kjøre hardt i morgen. Vi vil i hvert gjøre en innsats for å kjøre offensivt. Vårt fokus er fortsatt sammendraget hvor vi har mange kort å spille på. Dernest kommer gode etappeplasseringer og min egen bakketrøye er bare en bonus, men jeg vil naturligvis prøve å forsvare den hvis jeg har mulighet for å kjøre etter flere poeng, sier han.

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


©1999-2021 Sykkelekspressen
E-post: post @ sykkelekspressen.no - Twitter: @sykkelekspress

Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.

Webløsning ©2014-15 /Sindroid 2021