Fredag 30.9.2022 - Uke 39
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

 

Slovenske Primoz Roglic var sterkest og syklet inn til OL-gull i onsdagens temporitt. Tobias Foss var langt bak favorittene i OL-debuten og endte på 23.plass.

 

Foss uttalte før OL at han hadde håp om å blande seg inn blant de aller beste om han hadde en god dag, men Foss hadde åpenbart ikke dagen. 23.plassen var langt under forventningene til 24-åringen, som ristet på hodet da han syklet i mål.

– Det er et av de få løpene der jeg bare går på en smell. Det er bånn stopp, og beina er pinnstive, sier Foss til Eurosport.

Det ble startet i tre puljer, med favorittene i den tredje pulja. I den pulja var nettopp Foss førstemann ut, med medaljekandidater som Roglic, Wout Van Aert og Filippo Ganna kort tid etter.

Rigoberto Urán var raskest blant rytterne i de to første puljene og kom inn til ledelse da Foss og de største favorittene satte i gang. Det holdt bare til 8.-plass for colombianeren.

Roglic var i en klasse for seg og ledet ved de fleste passeringene i løypa. Han sikret en solid tid i mål på 55.04,19, som holdt helt inn til gull.

 

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


©1999-2021 Sykkelekspressen
E-post: post @ sykkelekspressen.no - Twitter: @sykkelekspress

Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.

Webløsning ©2014-15 /Sindroid 2021